När livet är som värst är det inte så svårt att se ljust på tillvaron

 
 
 
Vaknade med en massa härlig energi i kroppen efter att ha haft en skön och mysig helg med lite av allt. Älskar helger när man kan dricka bubbel i badkaret kl 16 eller gå och lägga sig kl 20.30 eller när Kalle lagar mat och sjunger samtidigt. Älskar när han mår bättre och vi har det där busiga tillsammans och vi bara lever och gör som vi vill.
 
Idag ska jag föreläsa för Mjölbys kvinnliga nätverk, ska bli så kul! Jag brukar ändra mina föreläsningar lite efter vilken publik jag har. Jag tror dessa är intresserade av resan från blogg till företag men jag brukar också tycka det är viktigt att prata om allt som ligger bakom varför jag är där jag är. Livet är verkligen upp och ner precis hela tiden. Varje dag får man gå upp och välja hur man ska leva. Även i svåra stunder om man har tur så kan man välja. Det konstiga är när livet är som värst är det inte svårt att se så ljust på tillvaron men när man redan har det bra då är det lätt att klaga. 
 
Ta hand om er!
 
Kram Lotta
 
💗
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *