Lantliv och sol

 
 
Igår gick vi och la oss kl 20.30 , hallå liksom hur tidigt en fredag? Jag somnade inte direkt men Kalle gjorde och sedan var han uppe och såg OS på morgonen. Jag sov länge och solen lös underbart ute. 
 
 
Nu har vi hunnit massor idag, både fått sitta och äta en lång stund och god frukost och varit ute i solen och grejat.  
 
 
 
Nu blir det jobb dagen lång vid datorn  inann det är dags för x-fit ikväll. Imorgon får jag städat då ska jag ta en lång promenad istället och gå igenom min föreläsning som jag ska hålla i Mjölby på kvällen.
 
 
 
Nu har Kalle och Philip köpt något stort träningsredskap att ha i vår gympasal som de ska hämta. Det blir nog bra det, tar det på släpkärran.
 
Ha det fint bästa läsare och det fick bli mobilbilder igen. Jag tänker att jag bjuder på lite av allt, precis som livet är. 
 
Kram Lotta
 
💗
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Lantliv och sol”

  1. Hej Lotta! Såg att du också har ett fikonträd (visst är det?). Mitt har trots extrabelysning börjat tappa blad nu. Har du erfarenhet av ditt fikon sen flera år? vill så gärna att det klarar sig tills det blir varmt nog att placera det ut igen.
    tack för en inspirerande blogg!
    Ha en bra vecka! Leena

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *