När man är rastlös

Idag tog vi bilen och ut och åkte lite i solskenet. Gud vilken vacker dag! Vi hamnade tillslut på torget i Linköping där vi åt lunch på Hamlet som renoverat. Laxplanka blev det för mig och jag smaka lite av moset, men aj, aj fick ont i magen. Jättefint där nu och väldigt fin mat. På lördagar kan man äta lunch och dricka ett glas vin för 149 kr. Rekommenderas!
 
 
 
Tänk att jag vill åka till stan en lördag när det är mycket folk och är rastlös, då vet man att jag mår bra 🙂 
 
 
När jag kom hem så tänkte jag först vara lat men jag tog mig i kragen och ut på en 3 km springrunda. Det är ju så skönt efterråt. 
 
 
Så hoppade jag i badet med min kära man som kom hem efter ha jobbat och vi satt i badet i 2 timmar och pratade om livet och delade en flaska cava. Livskvalite och helt underbart!
 
En bättre lördag och imorgon har vi en en ledig söndag tillsammans
 
Ha det bra!
 
Kram Lotta
 
💗
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”När man är rastlös”

  1. Hej Lotta! Så fin din blogg är! Kan du vara snäll och tipsa lite om er utebad? Hur sköter man en sådant? Vattenburen eller används reningsverk och är den uppvärmt jämnt eller efter behov? Hur hålls den varm när det är ganska kallt ute mm? Tack så jättemycket! Ha det bara bra! Tina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *