Dekorationer och böcker

 
 
 
 
Killarna är borta idag så jag funderar på om vi tjejer ska hitta på något kul. Philip har så mycket kompisar och gillar fart och fläkt så han är inte hemma så mycket. Elin får jag har hemma vissa helger men hennes kompisar har killar också så de har inte lika mycket tid. Tur för mamma Lotta. Om några år kanke jag inte har någon hemma så jag njuter av tiden de vill vara med mig.
 
 
 
Här hemma har jag inte pyntat och grejat så mycket sista veckorna, jag sparar ju till min sommarstuga 🙂 japp den drömmen har inte försvunnit så i perioder så lägger jag i fonder.
 
Nej nu ska jag se om Elin vaknar så vi kan hitta på något i det fina vädret. Ha en fin helg!
 
 
Kram Lotta 
 
💗
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *