Mina tankar är hos Anna

Ikväll har jag gjort en beställning på systembolaget som kommer direkt hem till lilla lanthandeln i byn. Väldigt smidigt och har aldrig använt den tjänsten innan. Kul att beställa lite olika som man inte handlat innan och få det nästan hem. På fredagar har vi utkörning av varor från lanthandeln direkt till dörren, det är också en bra tjänst här på landet. Har en stående order varje fredag.
Imorgon ska jag undersöka min knöl i handen, känns inte så bra att ha den där men skönt att fått en tid. Troligtvis en senknuta men jag vill gärna att de tar prover på den så man vet. Ikväll är mina tankar hos Anna. Det finns inte ord för hur ledsen jag är. Först leukemi och sedan bröstcancer. Elin har ju fått flera cellgifter som kan ge cancer i framtiden, så jävligt är det med leukemi. Först botar man det med cellgifter, så kan man få det igen av medicinerna som gör en frisk från början. Fina,fina Anna mina tårar trillar och jag tänker på dig så mycket.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Mina tankar är hos Anna”

  1. Fina fina Lotta <3
    Tack för din vackra omtanke. Ikväll är jag väldigt fåordig och tårarna rinner mest och ibland gråter jag hejdlöst…
    Hoppas det går bra hos doktorn imorgon.
    Varma kramar Anna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *