Kungsängslilja och vinterljus

 
Inlägget innehåller annonslänkar
 
Snön gnistrar ute , det är underbart väder och jag ska ut i orangeriet och plantera sticklingar från mina pelargoner. Det känns pirr i kroppen och förväntan och mycket roligt som väntar. Jag har inte fått någon influensa ännu, bara huvudvärk som jag alltid får när jag har mens. Men jag tror det försvinner om jag får komma ut i solskenet.
 
 
 
Kungängsliljan med sina sköra små blommor ger mig känslan av vad som komma ska. Vi går mot vår. Jag erkänner att jag tycker att februari är den tråkigaste månaden på året, men idag är den en fin dag och det ska jag ta till vara på. 
 
 
 
 
 
Ha en fin dag mina bästa läsare !!
 
Kram Lotta
 
 💗
 
 
……………………………….
 
—————————-
 
Fjäderlampa HÄR, sänggavel HÄR  men finns också liknande HÄR, matta HÄR men finns också liknande HÄR, 
Överkast Odd Molly mörkare färg HÄR, kuddar Odd Molly HÄR, sänglampor finns ej längre men liknande HÄR, sängbord Ikea, sängkappa HÄR och sängkläder HÄR

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Kungsängslilja och vinterljus”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *