Kungsängslilja och vinterljus

Snön gnistrar ute , det är underbart väder och jag ska ut i orangeriet och plantera sticklingar från mina pelargoner. Det känns pirr i kroppen och förväntan och mycket roligt som väntar. Jag har inte fått någon influensa ännu, bara huvudvärk som jag alltid får när jag har mens. Men jag tror det försvinner om jag får komma ut i solskenet.
Kungängsliljan med sina sköra små blommor ger mig känslan av vad som komma ska. Vi går mot vår. Jag erkänner att jag tycker att februari är den tråkigaste månaden på året, men idag är den en fin dag och det ska jag ta till vara på.
Ha en fin dag mina bästa läsare !!
Kram Lotta
 💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Kungsängslilja och vinterljus”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *