Avbokad lunch

 Nu är Elin också sjuk så idag har det varit en jobbdag vid datorn för mig. Jag skulle varit iväg på lunch men fick avboka för jag vaknade med migrän och känner mig lite risig jag med. Jag har suttit mycket vid datorn istället och sänder över bilder från macen till min dator. Ska tömma macen och vill ha alla bilder på hårddiskar och jag har bara hårddiskar som tar emot bilder från stationära datorn. 
Så har jag druckit många koppar te från min favoritmugg med honung i. Skulle så gärna vilja ha några mindre koppar från Spode som även passar till kaffe så det får det bli senare. Älskar blått porslin och Spode är en favorit.
Har ni klarat er från influensa? På mig har det inte brutet ut än, men det känns som något är på gång. Har ont i halsen och inte så mycket ork.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Avbokad lunch”

  1. Åh jag är helt förälskad i just blått/vitt porslin! Jag är otroligt sugen är att köpa mon amie ifrån Rörstrand med maken är inte lika kär i den serien som jag är tyvärr. Så det kommer bog bara bli ett par bitar ifrån den serien.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *