Järpar med bacon

 
 
Igår hade jag ett stort paket köttfärs till middagen som jag först inte visste vad jag skulle hitta på med, men istället för köttfärssås blev det järpar med bacon. Blev supergoda!  Till järparna serverade jag sötpotatis, kålrot, sparris som varit i ugnen och tzatziki, men tzatziki fick jag inte med på bild. 
 
1 kg köttfärs blir ca 10-12 st järpar
 
1 kg köttfärs, 2 st vitlöksklytor , 2 matskedar smakrik örtsalt, ca 1/2 dl klippt dill, 1 msk svartpeppar. Blanda ihop detta till en smet. 
 
1/2 burk mjukost med örter tex. Rondele, 2 st mozarella, 2 paket bacon. Fyll handflatan med köttfärs, tryck i en skiva mozarella och en tesked örtsmör i varje järpe. Tryck ihop och rulla in järpen med bacon. 
 
Ställ i ugnen på 200 grader ca 40 min 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Järpar med bacon”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *