Föreläsning sociala medier

 
 
 
INGA VANLIGA FÖRELÄSNINGAR BOKAS 2019, vill man komma i kontakt med mig som inspiratör maila info.fyraarstider@gmail.com
 
Nu så har jag fixat mig och redo för föreläsning ikväll. Ska hämta Elin vid tåget först bara och hem igen och så ner till Mjölby igen. Härligt att bo på landet 🙂 
 
 
 
 
Imorgon ska jag svara på frågor för ett reportage som jag sålt och så träna. Dagarna är verkligen varierande när man jobbar med sitt eget, men jag gillar det.  Jag önskar jag kunna inspirera alla till våga släppa taget lite mer och kasta sig ut och våga köra och göra sin dröm. Januari och februri har varit väldigt lugna månader men det är också så som det är som egen företagare, före jul fick jag jobba häcken av mig och nu lite mer soft. 
 
Då är det bäst jag sätter fart här, ha en bra dag!
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Föreläsning sociala medier”

  1. Åh vad jag älskar att läsa dina inspirerande blogginlägg och om allt du gör. De flesta av min dagdrömmar och tankar går just nu åt till att fundera över att våga ta steget mot något eget, att göra en förändring i mitt liv. Men det känns som den största hindret är just det, att ta språnget och våga!

  2. härligt inlägg!
    du är antagligen där jag vill och hoppas att vara om ett tag! Har nu en gång för alla tagit tag i mig själv och vill nu styra min egen tid. Har alltid fegat ur, men nu ska jag verkligen försöka, och hopaps och tro att det kommer gå vägen!
    Tack för peppen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *