Idag är jag full av kärlek och energi

 
 
Jädrar i havet vad kallt det är idag men jag har bokat en promenad med min bästis idag så det är bara klä på sig till öronen och sedan går vi så man håller sig varm. Har ni med kallt? 
 
Igår var jag och föreläste och det var så kul!! Det är så inspirerande att få komma ut och berätta om min resa med bloggen, företaget hur jag jobbar och framförallt att möta alla härliga och fina människor som säger så mycket snällt. Idag är jag liksom full av kärlek och energi. Vaknade idag känner sådan glädje i kroppen, som jag längtat efter det sista tiden. Jag börjar känna igen mig själv igen. Positiva tankar och vill saker och jag älskar det. Jag älskar flow, när det händer saker och när man väljer glädje. Det har varit helt okej att ta det lite lugnare men tokigaLotta finns där också och det känns bra. 
 
Hoppas du också mår bra och har en riktig fin dag! Nu ska här planeras grejer och fotas bilder innan promenaden.
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Idag är jag full av kärlek och energi”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *