Sovit mycket och hus vid en sjö

 
Vi har sovit mycket sedan Kalle gick på ledighet. Jag somnar om på morgonen och vaknar inte förrän ca 9. Jag har känt mig ganska trött i december så det verkar som jag behöver sömn. Förr var jag alltid beroende av mina 8 timmar för att funka, men sista månaden har det varit lite sämre så nu är det så skönt att lägga sig skapligt och sova så länge man vill. Mina inlägg på morgonen är alltid förprogrammerade på helgerna för ni är många som kikar in då. 
 
 
  
Jag älskar våra lediga dagar hemma , jag tycker om att ta dagen lite som det kommer och inte ha så mycket planerat. Vi försöker att ta hjälp mer med renoveringar åtminstone här inne på vintern så att Kalle inte behöver jobba så mycket på sin lediga tid. Sedan tycker han att gå och måla några elementskydd eller sånt småpill bara är kul, men inte stora renoveringar även om Kalle brukar säga ” det kan jag göra”. Förr när vi var unga körde vi järnet jämt, men nu när vi är äldre prioriterar vi att göra lite mer roliga saker osv Vissa saker som bygga altan och orangeri har vi tyckt är roligt, men badrum, kök osv har vi haft hjälp med. 
 
 
Om vi får stuga kanske det blir något annat. Vi får se vad vi kan hitta för ställe. Det ska bli så spännande att leta efter hus ( sommarhus) vid en sjö och vi pratar mycket om det och vad vi har för önskemål. Helst ett ställe som inte behöver en helrenovering och som man även kan åka till vintertid. Vi gillar ju sätta vår stil på ett hus, så vi kommer såklart vilja göra en hel del om jag känner oss rätt. Vi fortsätter spara så länge så man kan slå till den dagen när det dyker upp, 2019 ska den drömmen bli sann bara vi hittar det vi söker och det kommer ut fler objekt här omkring. 
 
Nej nu ska vi fånga dagen, funderar på en springrunda idag igen men vi ska grilla korv också så vi kommer ut lite och vara med ungarna på bowling och ut och äta. Ska bli så kul!
 
Kram Lotta 
 
💗
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *