Firat jul med släkten

Nu har jag kommit hem efter ätit julmat hos mamma och min bonuspappa. Min mamma älskar traditioner så det var julmat, tomtar i varje hörn och så riktiga tomten kom till små barnen. Min bror har ju en liten tjej och min systerson en liten kille och det är ju så kul med de små barnen och att tomten kom.
Men nu ska jag jobba en stund och surfa runt lite  och imorgon ska jag och Kalle ta med våra två barn och deras respektive på lite kul i stan. Jag bokade bowling och restaurangbesök för länge sedan istället för att äta julmat före jul.

Mina buketter åkte jag till Tranås för att köpa i år, Ljungs trädgård. Jag lägger ganska mycket pengar på blommor till julafton men det är något som jag prioriterar. Buketterna ställer jag kallt på natten i bastun så håller de sig länge.

Nej nu ska jag sätta mig och surfa runt lite, kika på bloggar och i olika butiker och så lite bokföring. Hoppas ni har det bra.
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Firat jul med släkten”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *