Ett halvår med Bixia

Annons Bixia
 
I somras blev jag kontaktad av Bixia för att ha ett närmare samarbete med dem under det här året. Först var jag lite fundersam på vilka de var och jag vad jag skulle kunna bidra med i deras företag. Jessica som jobbar där med marknadsföringen mot sociala medier känner jag sedan tidigare så vi bokade ett möte. Efter mötet däremot blev jag verkligen peppad att kunna lära mig mer om förnybar el och på ett lätt sätt även kunna dela med mig av min kunskap till er. 
 
 
Jag har inte varit så väldigt insatt på varken förnybar el eller elavtal innan, men nu har jag fått lära mig massor och numera är vi kunder hos Bixia och får dessutom vår el från vårt närområde och en bonde här i Östergötland. Vi hoppad på och bytte avtal när Ica gav extra bra rabatt och pris HÄR och det känns jättebra att nu gjort ett aktivt val för vår familj och för miljön.
 
 
Under året som gått har jag ju lärt mig att förnybar el är den el som kommer från vatten, vind och sol. Kalle och jag var även på ett intressant möte för att fundera på solpanel i framtiden. Kanske vi kan bli producenter och använda skoltaket och producera både vår egen el och även till andra? 
 
 
Jag var också och besökte Vistena askegård utanför Skänninge och träffa Jan och Jenny som driver vindkraftverk och säljer sin el till Bixia där också Den Svenska Matfabriken ett företag från Mantorp var med. De köper sin el av just Jan och Jenny för att de vill ha den som närproducerad som möjligt. Det var väldigt kul att träffa dem och se hur det går till. 
 
 

När jag började blogga för 11 år sedan så kunde jag ju inte tro att bloggen skulle leda mig till så många olika kontakter och människor och att jag dessutom skulle kunna leva på bloggen, få lära mig nya saker och sedan inspirera er. Bixia är ett sånt företag som jag valt att jobba nära med under detta år och som jag tycker gett mig mycket även personligen. I januari ska jag träffa personalen på Bixia och berätta mer om mitt jobb med bloggen. Det blir spännande!

 
Bixia Närproducerad el HÄR och Icaavtalet HÄR 
 
Kram Lotta 
 
💗
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *