Räkcocktail

Köpte oss så fina glas att göra förrätter, efterrätter i eller dricka en drink i. Idag blev det en räkcocktail som Kalle fixade till brunch och sedan stekte vi lite köttbullar m.m
Avokado, räkor, ägg, skagenröra, citron och dill
Min man och son som gillar laga mat fixar alltid lite extra, det tycker jag om. Man ska inte vänta på att använda fina glas och fina porslinet, allt vi har här hemma använder vi så mycket vi kan. Vardag får gärna vara lite fest, det är dumt att vänta på att göra fint om kan.
Kram Lotta
 💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

10 reaktioner på ”Räkcocktail”

  1. För det första måste jag säga att det ser ljuvligt gott ut, och på ingredienslistan ser jag att jag hade blivit nöjd! Men för det andra vill jag säga att du resonerar helt rätt i användande av finporslin. Klart det ska användas, och det ofta. Hellre att man älskar sönder det vackra än att det aldrig älskas mer än att få stå i skåp!

  2. Så trevligt det ser ut! Jag gillar din inställning att det gärna får vara "lite extra" också i vardagen, det behöver ju inte kosta så mycket. 🙂
    Kram

  3. Oj så fint ni har gjort! Jag gillar också att göra det lilla extra i vardagen. För mig hjälper det att tända ljus och duka i matsalen i stället för i köket 🙂 ska prova den där räkcocktailen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *