Köpte oss så fina glas att göra förrätter, efterrätter i eller dricka en drink i. Idag blev det en räkcocktail som Kalle fixade till brunch och sedan stekte vi lite köttbullar m.m
Avokado, räkor, ägg, skagenröra, citron och dill
Min man och son som gillar laga mat fixar alltid lite extra, det tycker jag om. Man ska inte vänta på att använda fina glas och fina porslinet, allt vi har här hemma använder vi så mycket vi kan. Vardag får gärna vara lite fest, det är dumt att vänta på att göra fint om kan.
Kram Lotta
💗
Jag håller med dig. Jag använder det vi har, varför ska det stå i skåp och samla damm.
Mums det såg gott ut. God fortsättning ♥️♥️♥️
Vilken inspirerande och inbjudande blogg, :-P.. "Senaste inlägget", tjuvstartat på Nyårskvällen, ell? Lool, :-D..
För det första måste jag säga att det ser ljuvligt gott ut, och på ingredienslistan ser jag att jag hade blivit nöjd! Men för det andra vill jag säga att du resonerar helt rätt i användande av finporslin. Klart det ska användas, och det ofta. Hellre att man älskar sönder det vackra än att det aldrig älskas mer än att få stå i skåp!
Så trevligt det ser ut! Jag gillar din inställning att det gärna får vara "lite extra" också i vardagen, det behöver ju inte kosta så mycket. 🙂
Kram
Åh vad mysigt, såg jätte gott ut ☺️
Oj så fint ni har gjort! Jag gillar också att göra det lilla extra i vardagen. För mig hjälper det att tända ljus och duka i matsalen i stället för i köket 🙂 ska prova den där räkcocktailen!
Ser riktigt smarrigt ut. Och klart man skall använda sitt porslin, det gör ingen nytta i skåpet 🙂
Så gott! Och vilken härlig dukning 😀
Räkcocktail är bland det godaste som finns. Men den var bortglömd länge, även av mig. Det är lite som en resa i tiden de första tuggorna.