Mycket blommor och lite tomtar

Jag tog fram min jullåda ställde upp mina fina Rolf Berg tomtar finns hos Cervera från tiden då jag jobbade på Duka och Lisa Larsson luciatåg tex men nu är det liksom klart. 10 min tog det…ha,ha 🙂 Nej här blir det mest blommor. Så idag blir det lunch och mys med Elin som slutar tidigt och så inköp av lite julblommor och gran till uterummet.
Jag längtar att baka lite också, göra något julgodis, men här blir det inte värsta inspirationen inför jul. Jag är i ärlighetens namn mest sugen på att ha det lite enkelt, bara göra lite lagom och mest bara ha det gött som vi säger här i skogen. Men blommor ska det köpas, gud jag älskar fylla huset med blommor och växter, det kommer snart lite mer julinspiration här. Jag är på G …..
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Mycket blommor och lite tomtar”

  1. Håller med dig Lotta mycket blommor lite färre tomtar precis i min smak. Jag gör julen enkel gör bara det jag tycker är roligt som lussebullar, adventspyntar , knäck , senap, Janson och min svärmors sillsallad… Thats it ♥️♥️♥️♥️♥️

  2. Jag försöker att hålla det ganska enkelt med julprydnader mm Min man, han älskar julen och vill gör den ”ordentligt” och visst gillar jag den oxå, men inte med en massa tomtar som han… så sedan 7år tillbaka går jag under namnet grinchen då jag råkade välta julgranen precis när uppesittarkvällen började 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *