Jag har varit iväg, men nu blir det pyssla av

Idag har jag varit iväg på lite inköp av blommor m.m så imorgon ska jag pyssla hela dagen. Nu är nästan trappen klar också och på lördag ska jag hämta alla luckorna till köket som målaren har handmålat i sin verkstad. Han har tvättat, slipat, grundmålat och flera lager färg och de blir så fina. Älskar att de är handmålade.
……………………
Vi började med loppis idag , jag och Elin. Bredvid hennes skola finns en stor där de har så mycket grejer.
Jag behövde köpa några till plastådor till köket så det blev julbord på Ikea. Det satt fint det 🙂 Ska inte äta julbord med mitt företag ( familjen)  i år som vi brukar göra utan tar istället med min familj på bowling och restaurang efter jul när alla är lediga.
Var inne på Cervera och kikade på Irishcoffeglas HÄR, men ska kolla om jag hittar på loppis istället. När jag åkte vidare så träffade jag en av mina arbetskamrater i blomsteraffären som jag jobbade med på Cervera. Så kul att träffa henne nu efter alla år. Ja då hette den butiken DUKA och sedan jobbade jag även på Cervera. Ja lite rörigt det där 🙂 Nu finns ju inte DUKA längre.
Det blev en liten tur till Tranås också, älskar Ljungs trädgård  och allt de gör är så min stil. Här köpte jag lite fina kransar och lite annat men får visa mer en annan dag.

Inte hann jag fota några fina bilder idag heller innan mörkret kom, men imorgon ska jag pynta vidare och ta fram kameran och så ska ni få lite inspiration även hem till er. Imorgon kommer målaren att måla trappen så då kan jag inte komma upp till datorn förrän på kvällen.

Kram Lotta
🙂

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Jag har varit iväg, men nu blir det pyssla av”

  1. Hej Lotta!
    Om du inte har för långt till Rusta så har dom billiga och fina jutemattor 🙂
    Dörrmattan Thea (50×80) för 129 kr .
    Mvh Towe i Karlstad

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *