Pyntat och ny matta

Äntligen börjar vi få lite ordning här igen och jag har hunnit pynta. Gran i uterummet har flyttat in och nu känns det himla bra. Nu blir det mest att fylla på med lite blommor fram till jul och så ta in julgran inne också osv. Hallen är nästan klar, sista strykningen av golv och trapp blir på måndag och i köket så hämtar jag luckorna imorgon och sedan får det komma upp lite varje dag när vi har tid. Det går inte så fort, men det går framåt.
Sedan har jag beställt årets julklapp till mig själv och till mitt företag. Jag brukar köpa någonting som jag drömt om och länge velat ha och nu blev det en ny matta hit till matsalen, den HÄR fina i silver. Jag borde kanske vänta tills golven är klara, men vi väntar nog med golven till februari för just nu vill jag ha lite tid utan renovering och stökigt hus.
Hoppas du får en skön helg, vi ska ha det riktigt bra. Hotell, middag med släkten och spa blir det för hela familjen.
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Pyntat och ny matta”

  1. Jättefin matta! Jag letar efter en ny att ha under soffbordet, det får ta sin tid.
    Vad kul det är att se alla bilder från ert hem, speciellt sen du la upp de äldre bilderna från när barnen var yngre och huset inte lika som nu. Alltid roligt att se förändringar genom livet.
    Ha en fin helg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *