William Morris tapet

Tjohooo jag har fått tapet i trappen, det är inte klart men det blir ju så fint. William Morris seaweed samma som vi har nere i hallen. Den grå vid kanten är färgen som blir på trappen, lite mörkare grå och ljusare på väggarna. Det blir klart till helgen och snart får jag städa även här och piffa.
Vi ska köpa nya taklampor, gud så svårt. Alla lampor jag gillar är ju så stora, sedan gillar jag något enkelt.  till köket men inte tre ihop det blir för mycket. Ikväll orkar jag inte ta några beslut. Har sovit på eftermiddagen och varit ute och gått med min bästis och nu ska jag snart äta Kalles goda mat. Jag får vara utan lampor ett tag så får vi se vad jag hittar.
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”William Morris tapet”

  1. Å va fint!! Jag har presic satt en william i mitt arbetsrum å det blev så vackert ♥️ vill nästan inte gå därifrån 😊 lite färg å tapet å man får som ett nytt hus, ha de gott kram från mig🤗

  2. Vad fint det blir! Och så skönt att få allt klart till jul! Härligt med ljuset i köket och den tapeten i hall och trappa är så vacker! Ha det så bra i adventstiden nu!

  3. Åhhhh så fint!!! Passar ju jättefint både till den vita trappan och till den nya grå färgen.
    Detta måste jag visa för våran 15-åriga dotter som vill tapetsera om i sitt rum.

    Önskar dig en riktigt härlig fredag.

    Med vänlig hälsning: Jessica

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *