Min advent ett annat år

Vi har så stökigt här hemma så inget speciellt adventspyntande har det blivit, det är lite byggdamm och papper på golven överallt. Istället åkte jag och Kalle på konsert och tittade på mamma och framförallt lyssnade. Så mäktigt med orkester och alla som sjöng. Gud fick sådan julstämning och så härligt att se min mamma pigg igen. Mamma har efter sin gastric bypass operation börja tänka på sin hälsa lite mer. Tränar och äter mindre socker osv och gått ner 10 kilo och hon ser piggare och fräschare ut än på länge. Underbart att se!
Jag skulle kunna fota mitt stökiga kök igen eller hall eller uterum men det är inte så kul att titta på så istället får ni lite julfeeling från förra året. Nu längtar jag att få börja pynta på riktigt och köpa massa fina julblommor.
Kram Lotta
 💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Min advent ett annat år”

  1. Och här hemma har i inte riktigt hunnit sätta upp allt adventspynt. Det har varit så mkt annat att ro igenom. Men det får bli som det blir och jag inser att det egentligen inte spelar nån roll om ngn stjärna inte kommit upp ordentligt än.
    Kram på dig!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *