Måla spiskåpan

Annonslänkar Jotex och Mio
När Ernst gör något så svishar det bara till, men nej det gör det inte här. Eller ni kanske tycker det, men jag tycker det tar tid. Tid har vi ju så inte för den skull. Fast ser man till det vi gjort ute med orangeri och pool så har vi kommit ganska långt här hemma och börjat om inne 🙂 Kåpan i köket över spis och vid kaminen blir så mycket finare med ny färg. De bruna plattorna vid spisen får vi fundera på, om det går att måla eller om vi får lägga nya plattor. Det bruna ska bort i alla fall.
Vi håller på att välja golv nu och har kikat lite ikväll. Så letar jag underrede till ett bord. Vill ha ett marmorbord men behöver ett underrede i trä. Vill ha med svarvade ben, som det HÄR Kanske jag kan hitta en snickare som kan göra ett sånt till mig Jag vet en som kan…. min pappa, men frågan är om han har tid. Min pappa är jätteduktig med sånt men gör inte det lika mycket som förr.
Kalle och jag har ätit sushi, ett undantag från Lchf för Kalle tycker om det så mycket. Jag har sprungit 4 km, sovit en timma och sedan mest latat mig. Hoppas du har det bra.
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Måla spiskåpan”

  1. Hej. Kul att fixa om hemma, fint det kommer bli hos er. Vi har howard soffan från mio, sen ett år tillbaka.Den är jättefin, men tyget vrider sig direkt man suttit i den, jobbigt att puffa kudfarna och dra tyget hela tiden. Jag är inte alls nöjd. Tänk på att kolla det. Mvh Malin

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *