Jag har inte lärt mig ännu hur mycket jag klarar av

Förra veckan var ingen bra vecka för mig, jag var lite mer låg. Det finns många orsaker till det men det vände i helgen och nu känner jag mig riktigt pepp inför den här veckan. Jag måste boka in lite mer saker. Jag tänker att jag ska boka in så lite som möjligt för att jag inte ska bli stressad, som det blev förra året men istället blir jag rastlös. Nu har inget kök att vara i heller så jag kan inte julpyssla så det får bli annat kul.
För mig är det svårt med den där balansen. Förr behövde jag aldrig tänka på den , då kunde jag bara köra på men nu kan jag inte det och jag har inte lärt mig ännu hur mycket eller lite jag klarar av . Men det verkar som jag kan köra på lite mer igen, åtminstone vissa dagar. Att vara låg och rastlös det är inget bra i Lottas liv, jag älskar positiva tankar och driv men vet att man måste ha de där andra dagarna också. Fast jag inte gillar dem alls.
I helgen väntar hotell och middag också och det ska bli så mysigt. Längtar!
Nu blir det bokföring här 🙂
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Jag har inte lärt mig ännu hur mycket jag klarar av”

  1. Ljuvliga katt! Tänk att bara ligga sådär och såsa… Jag har själv tyvärr haft rätt djupa dippar på helgerna. Låg och en mage som reagerar på vad-vet-jag-inte men det finns så mycket som kan förbättra livet, det inre. Lite för mycket fokuserad stress i veckorna på jobbet och för dålig sömn och oro för massa saker… Nedrans vilka loopar man kan hamna i. Jag reflekterar inte över hur illa balansen är förrän det är lite för sent. Hur gör du? kram Milla

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *