Jul hos Fyra Årstider

Idag är jag hemma och ska pyssla, känslan är fortfarande fantastisk nu när jag vet att Elin kan ta sig själv till skolan och kan köra till sin kille osv. Visst har jag också älskat hennes sällskap , men att få vara självständig, få känna sig vuxen och få flyga tror jag är livsviktigt. Nu tar hon sig som hon vill och jag kan jobba med mitt utan att bli avbruten av att vara chaufför.
Här hemma har det kommit snö och det är så himla mysigt. Jag njuter av lugnet på landet och ska ta en kaffe till och gå ut till mina höns. Tänkte pynta lite i uteburen med mer halm och granris.
Granen står inne i vardagsrummet och klapparna är klara och nu är det bara lite mat som ska handlas hem och så ska jag hämta fina buketter på Ljungs trädgård.

Jag älskar att snön lagt sig utanför vår lilla gård, alla bilder är tagna nu.  Jag älskar stillheten och tystnaden här på landet och det är min återhämtning att få vara här.

Ta hand om er den här veckan före jul 🌲
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Jul hos Fyra Årstider”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *