Mera från målade köket

Ni vill se mer av köket och den här delen har jag ju visat på instagram men inte på bloggen. Det är sådan skillnad mot det beiga/bruna kaklet, ekskivor och de där gulaktiga luckorna. Jag trivs så bra med det här.
Kakel Qvesarum, bänkskivor Lagoon Silestone från Sten och Marmor, färg kalkgrå
Har ni sett att Smeg kommit med en ny kaffebryggare HÄR den ska jag ha i min kommande stuga. Jag har beställt den för jättelänge sedan , men har ingen stuga ..hi.hi 🙂
Jag längtar tills vi ska fixa det sista med att måla eller lägga nytt golv. Vi får se hur det blir. Först så ska jag pyssla lite vid matsalsbordet. Drömmattan kommer på fredag och sedan ska jag börja leta bord. Just nu går jag här hemma och bara njuter av att det är så fint och allt mer och mer bli klart. Sedan när man bor stort som oss så finns det ju alltid så mycket att göra hela tiden, precis som jag älskar. Låt det aldrig bli helt still 🙂
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Mera från målade köket”

  1. Har du prövat Smeg kaffebryggare än. De recensioner jag läst om den har bara varit att den inte har varit bra. Vore kul att få höra vad du tycker om den, för jag vill så gärna köpa en, eftersom jag redan har brödrosten.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *