Glädjetårar, körkort och behandling

Vaknade med migrän idag, får ju det en dag i månaden före mens. Höll på att inte ta mig till stan men det vände med tabletter. Kom till frissan och satt där och väntade på ett samtal, å tänk att äntligen fick Elin ringa och berätta att hon fått körkort.  ( det var ju det som var det roliga som jag skrev och kanske kunde berätta den här veckan, då hade hon klarat teorin efter många försök) Två år har det tagit allt som allt och nu gick det äntligen hela vägen. Jag tjöt som en gris 🙂 Jag säger bara stort tack till Ingelas bilskola där Elin fick göra en utredning och gått på privata teorilektioner och tillslut fick muntligt förhör på Trafikverket. Då funka det direkt. Det har varit en lång väg med mycket kämpande och tårar.
Min text till Elin idag: Väldigt många människor skulle gett upp för länge sedan, men sådan är inte du. Jag skulle kunna skriva många rader över alla motgångar du har tagit dig igenom. Från att du föddes med svårigheter att få in kunskap i långtidsminnet, fick gå om ett år i skolan och fick en tuff skolgång, sedan din långa sjukdomstid med din leukemi och nu senast att plugga in teori för körkort. Även om resan varit så mycket svårare och längre för dig så har du tagit dig igenom all de hinder som du haft framför dig, en i taget och kämpat och alltid försökt göra ditt bästa. Jag är så glad och stolt för din skull att nu få skriva Stort Grattis Elin till ditt efterlängtade körkort. Du är grym och min förebild att aldrig ge upp. Bilen står och väntar så ut och åk och känn friheten 

Sedan träffade jag min fina vän Cecilia Möller på lunch på storan.  När vi träffas är det mycket jobbprat, det blir både att vi peppar varandra och pratar omkring det som har hänt. Cecilia har så mycket driv och idéer och jag får alltid så mycket energi av henne. 
När vi ätit lunch fortsatte vi till nästa ställe för lite mer kaffe och te, men sedan var vi tvungna att resa på ändan 🙂
För då väntade en behandling på P.A.U.S,  ja men ni hör ju vilken dag jag haft! Först fixade jag brynen och sedan en skön behandling som var lite nedsatt Elemis salt Glow. Jag brukar oftast välja något som de har som månadens erbjudande.
Ni kommer ihåg att jag var på P.A.U.S och blev sminkad för ett tag sedan och då fick jag prova den här heltäckande foundation och tyckte den var så bra så den var jag tvungen att titta lite extra på idag igen.
Sedan åkte jag hem, lite mjukare och lenare och bara så lycklig för att min fina Elin fått körkort. Det går nämligen inga bussar här ute på landet längre, så jag har ju fått köra och hämta nere i stan, men nu kan hon fixa allt själv med egna bilen som vi köpte förra sommaren, så nu blir det även mycket mindre passande för mig. I vilket fall är ju känslan att klara av något som man kämpat med så länge obeskrivlig när det äntligen går bra. Jag är bara sååååå glad!! Operationen är klar och nu körkort. Äntligen en massa flyt livet som hon behöver.
Imorgon ska jag vara hemma och jobba hela dagen, det ska bli så skönt. Hoppas ni har det bra nu före jul
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

13 reaktioner på ”Glädjetårar, körkort och behandling”

 1. Åååå jag mååste skriva här med…jag bara sitter o tjuter….å när jag såg dig så tjöt jag ännu mer…
  Å du skrev så fint till henne..så då kom det ännu fler tårar…
  Vilken julklapp!
  Stor kram vännen!

 2. Grattis till körkortet!! Vilken kämpe hon är!! Härlig frihetskänsla.Låter som du haft en fantastisk dag. Tack för en jättemysig blogg. God Jul!

 3. Grattis Elin

  Va bra kämpat med kortet, vilken frihet för henne..
  Så fint du hade skrivit om henne, du påminner om hur min mamma är. Jag hoppas att jag är och kommer bli samma till min son ❤❤❤

 4. Underbart! För Elin framförallt och att det blir ny frihet med att kunna ta sig fram själv (o lite oro på köpet kanske i vintertider). Att aldrig ge upp är en fantastiskt egenskap. Minns så väl när min dotter klarade uppkörning på 4:e försöket o jag satt nervös o väntade, så rädd för ännu ett nederlag. Hade vi vetat då om hennes funktionsbekymmer så hade vi säkert löst det på annat sätt. Så toppen att ni fick bra stöd!
  Kram!

 5. Stort GRATTIS till Elin som lyckats klara sitt körkort❣️Det är hon SÅ väl värd efter allt hon varit med om. Hoppas både hon och resten av familjen får glädje av det samt att Ni får en riktigt fin jul 🎄🎅🤶
  Eva-Karin

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *