Bilder från hallen

Vi är inte klara med hallen ännu. Det ska målas golv nere vid dörren, skoställ, elemenskydd, räcke ska målas osv och så kanske ett klädskåp. Men ni kan få se lite av trappen så länge. Vi är jättenöjda med färgerna som vi valde och det blev väldigt fint mot Morris seaweed tapeten.
Om ni vill måla med samma färg som vi har gjort på golven vill jag bara att ni ska veta att färgen är väldigt tålig men hal. Jag hoppas det hala försvinner när det börjas slitas med dammsugare osv. men färgen blir stenhård och är mycket slitstark. På väggarna har vi målat med en grå nyans som harmoniserar med tapeten och skåpen i köket.
Färgkod golv 
Sigma Coatings primer innan färgen målas i trappen
Sigma Coatings NCS 2002-Y, symfoni
Brytbas A
Recept CH4.0 RX0.8 YX6.9
Färgkod väggar
Alcro silke täckfärg vägg
Brytbas: A
Recept CW 72.1 OM 8.4 YX 14.1
Snickerier : Nordsjövit
Förebild

Nu längtar man tokmycket efter att få klart överallt, det bara lite dåligt med tid och jag är så kass på att måla så jag får vänta på Kalle , men visst blev det skillnad mot förebilden

Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Bilder från hallen”

  1. Jättefint! Finns ju såna tunna vita remsor av sandade band man kan limma ytterst på varje trappsteg så behöver ingen ramla i trappan, billig livförsäkring!

  2. Å så fint! Jag måste bara få fråga hur färgen på klinkergolvet har hållit? Jag är själv väldigt sugen på att måla våra klinkers i hallen men är så klart lite fundersam på hur slitstarkt det blir.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *