Nu är vi hemma igen

Nu är vi hemma efter en heldag på sjukhus. Nu kommer Elin ha ont några dagar och får ta det lite lugnt, men operationen var ju liten med portakaten satt lite hårt fast. Hon höll på att både svimma och kräkas efteråt men sedan kom vi i alla fall iväg och kunde äta lite innan vi kom till bilen.
Findus han känner på sig att hon har ont så han har hoppat upp i sängen och ligger bredvid Elin. Han är så klok älskade katt. Tänk vad han tog hand om henne när hon var sjuk. Idag är ändå glädjens dag för Elin. Nu finns bara ett ärr kvar som spår på kroppen och alla minnen och erfarenheter men till julafton kommer hon tappa stygnet och resan att leva det bästa livet fortsätter. 3 år och 7 månader senare är det avslut på allt. Nu väntar kontroll i vår och sedan en gång om året. En del biverkningar kommer och går men vi får ta dem som de kommer.
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Nu är vi hemma igen”

 1. Ååååå det är ju verkligen heeeelt underbart att hon fick bli av med infarten.
  Det är verkligen en milstolpe! Blir så rörd när jag tänker på allt ni gått igenom och att ni nu är här.
  Fina Elin!
  Minns när jag tog bort min CVK… spydde som en tok efteråt, min syster och jag fick hjälp av en utanför sjukhuset att leda mig till Mc’Donaldshuset.
  Så tacksamheten för sina nära är ofantlig, helt obeskrivlig.
  Nu kan ni njuta av en jul med så mycket kärlek och värme <3 Så himla himla glad och varm inombords för er skull.
  Varma kramar Anna

 2. Åh vad skönt med en milstolpe passerad. Förstås får jag själv sådana minnen… minns när jag själv tog bort porten efter rätt lång tid, det var på kvällstid på dagoperation och det skämtades frisk med två unga doktorer. Märklig grej det där som monteras fast, men himla smidig men förstås inget man vill ha. Följde nobelfesten igår då de pratade om och med nobelpristagarna och det finns sånt hopp för framtiden med dessa fantastiska människor som gör stor skillnad för massa människor i sin forskning kring cancer, som ju flera av pristagarna bidragit till.
  kram Milla

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *