Vårkväll på landet

 
 
Dagar på landet utan vi ska iväg älskar jag. Det blev en liten tur till byn och gå runt sjön med min vän Maria, en slinga på 9 km och det var underbart. Fullt med vitsippor och så närheten av vatten. Min dröm är att få ha sommarstuga vid vatten.
 
 
Sedan har vi varit hemma med djuren och pysslat hela dagen. Jag älskar den här tiden när allt vaknar till liv igen. Man börjar heja på sin granne och hönsen är ute och sprätter i trädgården. 
 
 
 
Nu ska jag gå ner och pyssla lite i uterummet, ska städa lite där tills vi ska ha gäster på valborg
 
Ha en fin kväll
 
Kram Lotta
 
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Vårkväll på landet”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *