Att välja matkasse

 
 I samarbete med matkasse.se
 
 
Vet ni att jag har bloggat i 10 år och för 10 år sedan hade jag bara använt datorn i några år , för 15 år sedan hade jag aldrig skickat ett mail, eller knappt suttit vid en dator  🙂 Ja, ja nu pratar vi stenåldern..hi.hi
 
Tänk vilken utveckling det blivit med allt. Nu kan man bara sätta sig vid en dator och tex. beställa mat som kommer hem till dörren. Vad det måste underlätta för familjer som jobbar och hämtar barn på förskolan eller som när jag mådde dåligt ett tag och tyckte det var så jobbigt med affärer. Jag önskar att sånt hade funnits när mina barn var små. Nu har jag tiden, men då jobbade jag sent på kvällarna och mannen fick sköta det mesta av inköp och matlagning.
 
 
 
Nu finns det en hel uppsjö av olika matkassar att välja på. Jag har bara provat matkasse en gång från Citygross och den var bra. Vi fick åka ner till samhället för att hämta den, men sedan är allt klart när man kommer och det går fort och smidigt och bara få in påsarna i bilen. Jag ska kika lite på om det finns matkasse att få den utkörd till mitt område här i skogen för jag tycker det ändå tar så mycket tid att köra till affären och då kan jag lika gärna handla för jag har ganska mycket tid när jag jobbar hemma.
 
Vi äter ganska varierat och jag vill äta fisk 2-3 dagar i veckan, min familj gillar det mesta och vi försöker minska på rött kött och mycket grönsaker. Vi äter ofta Lchf hela familjen vilket innebär färre kolhydrater. Gör vi gryta så har vi ofta grönsaker i grytan och ingen potatis till osv. Jag vet inte riktigt vilken kasse som skulle passa oss, men jag kan nog ändå inte välja så mycket för de är så få som kör ut till oss och jag vill inte vara bunden till en viss dag.
 
Men nu finns det en hemsida som heter matkasse.se där man kan gå in och söka på den matkasse man önskar. Där kan man jämföra olika kassar med varandra och se vilka kasse som passar sin egen familj, om man är ensamstående, sambo osv . Alla har vi olika behov och det finns matkassar för alla som tex. vegetarisk matkasse  eller glutenfri, laktosfri matkasse osv. Smart! Finns tex. Lchf kasse och Viktväktarkasse om så önskas. 
 
 
Tänk att nu handlar det inte längre om att det inte går att beställa, nu handlar det om vilken man ska beställa 🙂
 
Kanske du har en favorit av alla matkassar som du kan tipsa om? har du provat?
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Att välja matkasse”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *