Bambumöbler

 
Innehåller annonslänkar 
 
Vi kan låtsas att det är varmt och härligt ute nu när jag fixat altangolvet och satt upp mina utemöbler från Tine K ? Vi kan låtats att jag satt här imorse och åt frukost va? Nej ni gick inte på den i vårt kalla Sverige 🙂 Idag är det kallt ute så jag fixade bara lite bilder till bloggen. Jag erkänner, det har tom regnat och jag åkte inte till några vitsippor imorse. 
 
 
Gammal kruka HÄR 
 
Jag brukar inte fixa ordning en massa för att fota till bloggen, jag gjorde det förr men värmen dröjer så jag ville bara få känslan hur det kan bli. 
 
 
 
 
Ljus kudde HÄR och mönstrad kudde HÄR
 
Jag gillar att använda vanliga växter även ute i krukor så lite så här ska det bli i sommar. Kuddar och dynor springer jag ut och in med varje dag som alla ni andra, någon genväg finns inte så jag tar bara ut allt en varm sommardag.
 
 
Kanna Spode HÄR och glas HÄR
 
 
 Filt HÄR 
 
Idag har jag hela dagen och kvällen för mig själv. Jag har städat här inne, ska ut och plocka ordning lite nu och iväg en sväng till stan för lite ärenden men sedan blir det nog en helkvälll vid datorn. Har så mycket jobb med bloggen som jag borde ta tag i och det är lättare att göra när ingen annan är hemma. 
 
Hoppas du får en fin helg, min man ska vara ledig nu och det ska bli mysigt.
 
Vill du ha tips på en annan loungegrupp som är supersnygg så har Jotex fått in denna HÄR  som jag skulle kunna tänka mig.
 
Kram Lotta
 
💗
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *