Lite lunch med födelsedagsbarnet

Innehåller annonslänkar 
 
 
Nu är vi hemma igen efter att jag skjutsat Elin som fått göra nationella i engelska muntligt och ta sina vaccinationer. Vi hade lite tur att hon bara skulle ha skola i 30 min idag så vi kunde ta en tur på stan. Elin tittade lite på kläder men inga köp. 
 
 
Istället gick vi till Brasseriet och tog lunch, där är det himla bra. Jag har många favoritställen i Linköping. Vet ni att min blogg har många läsare från Linköping? Ligger på 3:e plats efter Stockholm och Göteborg. 
 
 
Blev dagens fisk utan potatis och extra sallad
 
 
Elin tog kyckling och det blir samma ikväll. Ska hitta på något med kyckling ikväll och så har vi varit på kondis och köpt goda bakverk så vi kan fira lite extra ikväll. 
 
 
Vi var inne på Indiska, de har så mycket fint porslin som den HÄR blåa serien som skulle passa mig som gillar blått.
 
 
Den HÄR fina krukan med rosmarin i vid uteköket. 
 
 
Elin tittar alltid på porslinet Chennai i pastell som finns HÄR  hon har sparat på några tekoppar från Indiska som ligger i skåpet och väntar. 
 
 
Sedan var vi tvungna att gå till sjukhuset så Elin fick ta om stelkramp och flera andra vaccin och sköterskan undra om hon tyckte det var otäckt med spruta. Nej sa Elin, jag har varit med om mycket värre sprutor än det här sa hon. 
 
 
 
Nu har jag satt mig och ska kolla av mailen med en kaffe och en sked jordnötsmör med salt på 🙂 När man inte ska äta choklad osv så tar jag en sked jordnötssmör istället. Finns HÄR 
 
Stackars Elin har ont i armen så ingen körskola ikväll och jag har köpt schampoo till katten som inte duschat på jättelänge så jag tänkte hoppa in så han får duscha med mig. Det brukar gå bra och han brukar inte prostera allt för mycket. 
 
Ha det så bra och det fick bli mobilbilder idag. Imorgon måste jag in till stan igen för jag missa min frisörtid förra veckan när jag var dålig i magen
 
Kram Lotta
 
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Lite lunch med födelsedagsbarnet”

  1. Dessa tallriker från Indiska, går den gråa färgen mot blått, så de är grå-blå? (ser ut så på bilderna)
    Ngn som möjligtvis vet…?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *