Sätta om tomaterna

 
 
Jag planterade om mina tomtater , paprika m.m igår och nu är det hög tid att sätta fart med allt. Det blir ingen stress att odla fram allt utan jag kommer även köpa en del i år för vi har inte plats med allt. Det som blir gjort blir gjort och resten köper jag. 
 
Vädret är underbart ute så jag ska ut nu en stund och greja i trädgården och sedan kommer min man hem så ska vi riva kakel i köket. Vi får se lite hur mycket vi hinner. På onsdag kommer kakelsättaren så vi har ganska mycket tid på oss.
 
 
Nu är tid att bara njuta av vårväder och pyssla och jag älskar det.
 
Ha en fin dag!
 
Kram Lotta
 
💗
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Sätta om tomaterna”

  1. Gud så mysigt! Jag längtar så efter en egen trädgård att få pyssla i. Men jag nöjer mig med att plantera inomhus och flytta ut på balkongen när vädret tillåter. Nu ska vi åka iväg och låna en annan trädgård och grilla och ha det skönt. Kram

  2. Åh, vill verkligen också ha ett växthus! Ser så mysigt och fint ut! Måste vara himla praktiskt också! Själv sprider jag ut mina odlingar på fönsterbräden hemma! ☺️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *