Igår var det party

ANNONS för Country Dreams 
 
Igår var jag på fest, å det var så kul. Jag har under perioder av Elins leukemi haft lite jobbigt med stora fester, mycket folk osv men nu mår jag så bra igen. Jag väljer jag såklart vilka jag vill gå på fest med och vill umgås med men glädjen att träffa människor är tillbaka. Så glad för det!
 
 
Fick möjligheten i samarbete med Country Dreams välja ut en festoutfit och jag valde mycket färg denna gång med lite enklare vitt och rosa såklart 🙂
 
 
Den här kavajen från Cream är så galet snygg så jag vet inte om mina bilder gör den rättvis. Men åååå säger jag bara 💗. Så snyggt med färg nu till våren till en enkel tisha, blus och enkla vita byxor. Den här underbara kavajen finns HÄR och det finns även byxor till om man skulle vilja ha ännu mer färg. {jag har medium }
 
 
 
Ska jag ha blommigt upptill vill jag gärna ha enkelt nertill och jag älskar jeans i alla former och nu är det vitt som gäller igen. Dessa från selected femme är lite högre men inte superhöga. Sitter mjukt och skönt på och åker inte ner. De finns HÄR { jag har st 28 en medium}
 
 
 
Till outfiten tyckte jag den är söta blusen var fin med lite brodyr, den har långa armar och passar snyggt till vita jeans och även ett par svarta finbyxor. Du hittar blusen från Dry Lake HÄR  {jag har medium }
 
 
 
Sist men helt underbart söta är skorna från Vagabond. Som små fina praliner att trippa omkring med på fötterna, dessa hittar du HÄR  {normala i storlek} 
 
 
 
Fram till tisdag 10/4 har du i samarbete med min blogg 20% på hela ordinarie sortiment med koden LANDET20 
 
 
 
Kram Lotta
 
💗
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

10 reaktioner på ”Igår var det party”

 1. Älskar spetströjan Jätte fin.. Jag har inte så mycket fest kläder då jag aldrig är på fest… men ska bjuda pojkvännen på Iron Maiden och har tokångest när det gäller kläderna 😂en rosa spetströjan funkar nog inte i sammanhanget om man ska vara klädd efter musikstilen 😂men man gör ju som man vill 👍

 2. Hej
  Så fina skor. Jag gillade skarpt din lilla film om hur man ska tänka och se på saker. Jag förstår precis vad du pratar om. Jag tycker nog att jag lever så. Ha en fin dag. Anette ☀️👋

 3. Åh vilken pingla! Jag blev så kär i din kavaj, så jag gick in och beställde en likadan innan jag ens hunnit vakna ordentligt 🙂

  Ha en fortsatt fin helg!

 4. Wow, vilken snygg out-fit, skulle kunna kopiera den rakt av 😃👍
  Du inspirerar verkligen mig men skulle vara riktigt kul att läsa om vad/vem som inspirerar dig: bloggar, poddar, Instagram etc.
  Kram och ha en fin kväll!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *