Idag är en bra dag, nu möter vi den här dagen och gör det bästa vi kan med den

På måndag ska jag och Sallys hus åka på pressresa till Danmark, yes vad kul det blir. 3 dagar med visitdenmark  väntar och vi ska få uppleva Århus. Så idag blev det att jobba undan lite som måste förberedas när man ska vara borta och så har jag fixat naglarna hos bästa Amanda.
Min träningsvärk börjar äntligen lägga sig och idag har jag kunnat gå igen 🙂 Har varit en sväng hos mamma och det ser lovande ut, alla prover är bra men det är såklart mycket tankar efter en stor operation att orka och våga ta för sig. Man få ta lite i taget och jag kan ta så mycket erfarenheter efter 2.5 år med leukemi som tex. vakna och säga ”Idag är en bra dag, nu möter vi den här dagen och gör det bästa vi kan med den”. Även om det var bara så simpelt som att Elin kunde äta, duscha, eller kunna stå upp en dag så var det stort nog för oss. Man får plocka ut små, små saker när livet är tungt och lyfta dem.
När jag kommer hem från Danmark är det äntligen dags att börja med köket. Bänkskivorna ska på och kaklet ska upp och så ska vi fundera på färgen på skåpsluckorna. Kollade med ett företag och det skulle gå på 25000 kr med att sprutmåla alla luckor i vårt kök och det känns lite mycket. Vi får se, tar en sak i taget. Har ju en man som vill måla hela köket annars.
Idag har jag sålt en grej på blocket så nu ska jag ut och möta denna person snart för leverans.
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Idag är en bra dag, nu möter vi den här dagen och gör det bästa vi kan med den”

 1. Tänkte bara höra om du har kollat upp IT-lack i Motala? Har en kollega som fick sina köksluckor sprutmålade (för 300kr/st tror jag) för en kort tid sen. De är jättenöjda! De hämtade köksluckorna och flertalet dörrar, levererade dem och satte upp dem för en liten peng. Är inte helt insatt i ”proceduren” mer än att det var mycket prisvärt. Jag har också sett resultatet och köksluckor och dörrar ser ut som nya👏👌💗/Kram Pernilla

 2. På vårt lokala måleri här i stan lämnade vi in våra köksluckor för omlackering. Vi gav då 240:-/lucka och 160:-/låda, så 25000:- lät ju helt otroligt! Och dom lämnade vi in förra veckan.

 3. Vad skönt att det är OK med din mamma. Min gjorde likadan operation i somras och mår inte alls så bra efteråt. Att måla köksluckor är inte så svårt och i jämförelse mycket, mycket billigare. Jag använde bara två liter färg a´240:- och så lite tid så klart men är supernöjd. Kram Pia

 4. Hej Lotta,
  Skönt att din mamma är på bättringsvägen <3
  Visst blir man så glad av bra dagar och man vårdar dem liksom lite extra än gemene tror jag.
  För man tar verkligen inget för givet längre…
  Du är så varm och omtänksam och jag hoppas din mamma får komma hem snart <3
  Varma kramar Anna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *