Frukost på Ekoxen och massage på P.A.U.S

 
Bilder från mobilen
 
Idag fick vi en supermysig dag , jag och Elin. Philip han vill inte göra så mycket med mig och hänger mest med sina kompisar men Elin och jag har ju samma intressen så det blir ju kanoners som man säger i Östergötland. 
 
 
Elin kör överallt nu och det är väldigt skönt att sitta bredvid. Hon kan ratta bilen både till stan och ute på landet och det närmar sig körkort för henne. Sedan får hon skrapa rutor själv också så jag kan stå och sola mig 🙂 
 
  
Idag började vi dagen med att äta frukost på Ekoxen, jag hade bokat massage på P.A.U.S med frukost på Ekoxen och det blev ett morgonlyxpaket  för oss på påsklovet. Det var länge sedan jag var på massage nu så det såg jag fram emot det och överraskning för Elin. 
 
 
Ekoxen är så trevligt för där har de gjort om nu och satsat på ny fin inredning. Där satt vi i en timme och hade det bra. 
 
 
Sedan var det bara att kliva ner en trappa till P.A.U.S för att få massage och jag färgade och plockade även brynen. 
 
 
Det var himla skönt att ligga där en stund och få bli lite omhändertagen. Går ni också på massage? Jag får ju inga friskvårdspengar utan får ordna det själv men på P.A.U.S kan man ju gå och utnyttja dessa. 
 
 
Elin hon ville kolla på grejer till hon ska flytta hemifrån och önska sig i present så vi gick lite på stan också. Hon tyckte det räckte med att fota baksidan idag…hi,hi 
 
 
Jag hade glömt plånboken hemma så det blev Elin som fick betala 🙂 men sedan fick jag svisha. Det blev inga köp för mig idag. Billigt och bra att glömma plånboken hemma. 
 
 
Elin däremot handlade glas på Ikea och har precis som jag gjorde börja samla till sin blivande lägenhet. Hon vill inte flytta än på ett tag, men hon vill börja samla och det är ju bra. Det är ju så mycket man ska ha när man flyttar. 
 
Nu har jag suttit här ett par timmar och jobbat med värsta träningsvärken. Ni vet de där 285 knäböjen känns i benen och röven så jag sitter bra här på stolen och jobba resten av dagen. 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Frukost på Ekoxen och massage på P.A.U.S”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *