Ta utgångspunkten i det man har och så utgå från det

Jag funderar så mycket på allt jag lär mig av fina vänner och genom poddar jag lyssnar på osv. Älskar att lära mig nya tankesätt . Gillade när Petter Stordalen sa att man måste ta utgångspunkten i det man har och så utgå från det. Man kan inte tänka att ”tänk om jag bara hade ett annat jobb, en annan man, ett annat hus, ett roligare liv”. Man måste bestämma sig för att förändra och skapa det själv utifrån där man är. Klok man!
Det går heller inte ändra på andra människor, men man kan alltid ändra på sig själv. Bara så himla svårt med förändringar ibland. Jag har så mycket tankar omkring hur jag ska jobba med bloggen framöver, vem jag ska jobba med osv men det är så himla jobbigt att ta beslut. Men vågar man inte ta risker kan man inget vinna. Så i veckan som kommer nu ska jag ta en del svåra beslut.
Jag gillar både att hoppa på saker och att prova men jag gillar också väldigt mycket trygghet. Den här världen med att jobba med blogg förändras så fort och så mycket händer hela tiden. För en 44 åring är det bara gilla läget ibland och hänga på 🙂Man vill vara den man är men måste gilla den nya tekniken annars funkar det inte.
Ha en toppen dag, jag kommer vara i Århus hela dagen och det ska bli så skoj att få se och göra allt.
Mina köksgrejer ska stå på min köksbänk när den är klar, men så länge får de stå på bänken i matsalen
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Ta utgångspunkten i det man har och så utgå från det”

 1. Ja, det verkar klokt att tänka så. Idag har jag tagit ett jobbigt beslut – jag tänker säga upp mig trots att jag inte har något nytt jobb. Kan verka galet, men det är för att jag vill må bra. Jag vill må bra med min familj, som det är nu på mitt arbete så verkar det väldigt länge tills det blir så. Jobbet suger alldels för mycket energi.
  Men jag tänker att det kommer att ordna sig!:)

 2. Så himla klokt. Jag har precis gjort det du talar om, sagt upp mig från en trygg anställning som egentligen inte funkade för mig och min familj och startar nu upp ett eget litet gårdsbageri i vårat lilla torp. Jag ändrar mina förutsättningar utifrån det jag redan har. Hoppas nu bara att det går vägen. Kram

 3. Jag gillar hur du tänker, det är väldigt inspirerande med både bloggar och poddar tycker jag. De kan få en att tänka på ett annat, nytt sätt eller få en intresserad av saker man inte visste något om. Du har en av de bloggarna som jag tycker är inspirerande.
  Det är väl som det alltid har sagts, man måste våga för att vinna 🙂

  Kram Sandra
  http://kojatillslott.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *