Vilken härlig dag!

 

Vilken dag så härlig den blev! Älskar möta människor som vill komma på min föreläsning , ta in och kunna inspirera andra men också få så mycket tillbaka. Att få höra ”tack” , ”vad du inspirerar” osv ger ju mig också mig massor. Att våga står där på scen igen och prata ger mig styrka till annat och känslan att känna att jag kan och vill igen och den här gången också kände mig väldigt avslappnad i den rollen. 

 
När jag kom hem var jag sååå trött, precis som jag skrev innan att jag trodde jag skulle bli. Jag och Findus dök ner i soffan och sov en timme och sedan har jag skjutsat barn till höger och vänster och nu borde jag plocka ordning men orkar inte. Imorgon ska jag bara softa hela dagen och har hela dagen på mig innan min träning börjar. Det får vara lite stöktigt för det är ingen som far illa av det. 
 
Så nu önskar jag er en fortsatt skön lördag och lägger upp fötterna i soffan igen och tänker fortsätta lata mig.
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *