Behandlingsdag och fler sköna kläder

Annons för Deval , foto Elin Andersson
 
Idag är det sjukhuset som gäller, Elin ska ha sin näst sista spruta i ryggen. Epidural med cytostatika som ska vandra upp till hjärnan. Hon blir sövd för den 23:e gången, men det brukar gå bra och om några timmar är vi hemma igen. Behandlingen går som den ska nu och det ska gå bra för Elin, man måste bara ta en sak i taget och se framåt.
 
 
Så jag passar på att visa lite mer mysig höstoutfit för Deval. En underbar väst som passar till så mycket som du hittar HÄR. Den här västen är som perfekt nu när hösten är här och ha en tjockare tröja under. Jag har small och kan knäppa min om jag skulle vilja. Den är supersnygg till din träningsoutfit eller om du är på väg till jobbet eller stan. Väst och luva har pilfoder. Den mysiga mössan som håller en varm om huvudet hittar du HÄR. Jag älskar mössor av alla slag. 
 
 
Under västen har jag en flätstickad sweartshirt som finns HÄR och passar lika bra till jeans som dessa mörka byxor. Den har en dragkedja som detalj vid halsen och är sådär fräsch och snygg ut till vintern som sommaren. Byxorna har jag tipsat om tidigare och de är stretchiga i materialet, jättesköna och dessa hittar du HÄR.
 
Dessa bilder har Elin fotat i regnet. Jag har också en ny tjej som ska hjälpa mig att ta bilder ibland, Ebba heter hon men hon blev sjuk den här dagen. Ska berätta mer om henne framöver. 
 
Nu önskar jag er alla en härlig måndag, ny start på veckan och att du tar hand din tid och har det bra
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Behandlingsdag och fler sköna kläder”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *