Föreläsning

 
Idag startar jag min dag med 60 andra personer utanför Vetlanda och ska föreläsa om mitt liv. En frukostföreläsning. Den handlar lite om hur jag har tänkt och varför det blev blogg, hur jag vågat hoppa på nya saker, hur min skoluppväxt var, hur det blev företag, viktnedgång, kriser och cancer. Ja lite av allt och framförallt hur jag tänkt och vad som varit viktigt för mig att sätt fokus på. Jag är taggad och känner att det är så kul att komma ut igen och möta människor. Jag vill inspirera till glädje och jag vill ge människor pepp att våga!
 
 
 
 
När jag kommer hem så kommer jag säkerligen vara jättetrött och då får det vara så ett par dagar för jag känner att jag vill komma iväg ibland och det ger mig så mycket energi att möta andra människor. I somras ville jag ingenstans åka, men nu känns det bra att bara för en stund göra något annat en dag. Så tacksam att så många vill komma och lyssna.
 
Skulle man vilja boka en föreläsning med mig så får man gärna maila så kollar jag över om det kan passa.
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Föreläsning”

  1. Välkommen! Vi ses snart! Är också egenföretagare på landet 1 mil utanför Korsberga med skogen inpå knutarna. Startade frisersalong för 24 år sen och lever MIN dröm. Lycka till på bygdegården/ Ing-Marie Albinsson

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *