Vår vardag kommer bli mer vanlig

Elin sover nu och idag är hon hemma och jag kommer åter igen inte att skriva lika mycket om hennes sjukdom på bloggen, för nu hoppas vi att allt ska bli bra. Det blev ju inte så bra den här våren och sommaren som vi hade hoppas på men nu när alla behandlingar är slut och även de konstiga biverkningarna så kan allt bara bli bättre. När Elin mår bra så kommer även jag må bra och vår vardag kommer bli mer vanlig och jag kommer kunna leva ett mer vardagligt och vanligt liv. Hon kommer däremot var med här på bloggen osv men som den friska och tokiga Elin som hon ska vara nu och är. Elin kommer hjälpa mig mycket med foto eftersom hon går 2:a året på fotoskola, jag ska lära henne allt jag kan fast hon börjar kunna mer än mig. I framtiden kanske vi kan jobba en del ihop osv.
Jag kommer däremot fortsätta skriva om mina tankar omkring hur jag mår och upplever allt, för den här resan är inte på något sätt över. Återkontroller och tankar som kan finnas med hela livet men de kommer fasas ur mer och mer för vi vill välja glädje nu. Inte vara i det där tunga och oroliga även om Elin inte friskförklaras förrän 2022. Elin vill leva livet nu och se sig själv som den friska.
Jag ska ut och klippa gräset och kasta in veden, det väntar massor av härliga saker för mig den här veckan men jag vill att veden ska vara inne först. Så nu ska jag ta på mig lite arbetskläder igen och gå ut och jobba. Har en massa träningsvärk efter x-fiten men ikväll är det dags igen. Lite senare idag kommer jag med ett erbjudande på Stronger träningskläder igen. Ni är flera som frågat efter det.
Ha det fint!
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Vår vardag kommer bli mer vanlig”

 1. Lotta… <3 Sitter med gråten i halsen och tårarna i ögonen. För jag är så himla glad och berörd för er skull. Andas ut lite nu <3
  Jag vet att en oro alltid kommer finnas där, men den kommer ändå inte ta överhanden över era liv.
  Hur det än är finns det ju inte nån som har några garantier, eller hur.
  Ta hand om dig och hälsa fina Elin <3
  Många varma kramar ,
  Anna

 2. Vad skönt att all behandling är över. Det jag minns från min syster var sjuk och hennes behandlingar var klara att hela familjen behövde tid att anpassa sig till tiden efter sjukdomen, till det "vanliga" livet. Men vi hade nästan glömt vad det vanliga livet var och det kunde ändå inte bli detsamma igen. Jag vill inte ta glädjen av er att behandlingarna är slut utan bara låta anpassningen till det "normala" ta den tid det behöver. Själv mådde jag inte så bra efteråt när all spännimg släppte samtidigt som oron ändå fanns kvar inför kontrollerna. Men tiden hjälper. Kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *