Idag kommer han hem och möte med mig själv

 
Om några timmar är han hemma igen min kära man som jobbat i Canada i 10 dagar, det ska bli härligt att se honom igen. Jag brukar få frågor vad han gör och han jobbar med flygplan på SAAB så han åker lite resor men inte så jätteofta. Roligt för honom att få ut och åka lite nu när han kan igen. 
 
 
Själv ska jag ha en dag och möte med mig själv. Jag ska visa er senare vad jag ska göra. Ska starta med hotellfrukost och bara unna mig och vara i mina tankar idag. Jag funderar på min framtid, vad vill jag utveckla, hur vill jag jobba osv.
 
 
Ute i orangeriet har vi odlat färdigt för i år. Det ska städas där ute och alla krukor ska rengöras osv. Kommer bli mycket jobb och det får nog bli nästa vecka för den här veckan ska jag mest bara ha annat roligt.
 
Ta hand om er
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Idag kommer han hem och möte med mig själv”

 1. Du är så duktig på att även tänka på dig själv, och att få det utfört som du tänkt dig!
  Beundrar den förmågan och måste själv träna på det!
  Steg ett för mig är träningen jag gör nu.
  Ha en fin dag! Kram ❤️

 2. Vad spännande med möte med dig själv. 😀 Dessutom starta dagen med hotellfrukost, det är att rå om sig själv och njuta. (Nu vill jag genast äta hotellfrukost mitt i veckan.)
  Så himla härligt att få hem din karl igen. Min man var ifrån mig och barnen i tio dagar i somras och det var ett kärt välkomnande när vi väl sågs igen.
  Ha en fortsatt fin dag! ♥

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *