Har du odlat klart?

 
Hur ser det ut för er andra odlare? Är ni klara för säsongen eller kör ni även på höst vintern? Vi har odlat färdigt och skördat det mesta och det är dags att städa lite mer. Jösses vad dagarna går fort, skulle vilja göra så mycket men jag hinner inte. Jag prioriterar lite annat nu när Elin mår bra och åker lite mer och umgås med folk. Förrut var jag hemma så mycket och kunde inte göra så mycket annat. 
 
 
En dag ute i trädgården och skita ner sig är livet. Ska ut nu och klippa löven och njuta höst en stund.
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Har du odlat klart?”

  1. Hej . Tack för en himlans trevlig blogg .
    Jag tänkte bara fråga hur du gör med dom gröna tomaterna? Jag har massor av gröna. Vill helst inte slänga bort dom :).

    Ha en bra kväll / Fia

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *