Ändå skiter det sig

Jag behöver inte stressa speciellt mycket men ändå skiter det sig liksom. För det mesta går det ändå toppen att ha en lista med ärenden och handla men fortfarande är mataffärer det värsta för mig. Idag var en sådan dag när jag ska fixa en massa saker och mycket blir fel. tex. har jag tankat fel bensin i dunkarna till gräsklipparen två dagar i rad och fick åka och köpa extradunkar för att få hem rätt bensin osv
Sedan tänker jag att det är ok. Det får vara okej att att det är så här ibland, för det vi varit med om har satt spår och kroppen känner igen det tunga så fort det blir för mycket att hålla reda på. Jag behöver inte stressa men kroppen klarar inte det ändå. Hade jag åkt och handlat tidigt på morgonen när det öppnar och kommit iväg skapligt så hade det inte hänt.
Min hjärna gillar inte att handla i stora affären i min lilla stad eller samhälle, men att åka till stora stan är det ok. Det måste ju ha att göra med att jag känner en massa folk, många känner igen mig och jag blir stressad av det. Fast egentligen gillar jag just nu att prata med folk. Konstigt det där hur hjärnan styr oss och ger oss för signaler.

I vilket fall så är det hellungt just nu. Vi latar oss alla och jag känner inte av någon stress, bara den där jäkla mensen som ger migrän så fort den kommer en dag eller två och sedan är jag människa igen 🙂

Nej nu ska jag jobba en stund och sedan kanske hoppa i badet och köra en ansiktsmask. Kylen är full med en massa god mat och bubbel ligger på kylning

 Ha en fin helg!

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Ändå skiter det sig”

 1. Känner såå igen mig med handlingen,det är verkligen det värsta som finns, Min räddning är DriveThru på Ica Maxi. Sitta hemma och beställa och bara åka förbi och hämta, bästa!!!
  Trevlig helg:)

 2. Hej!
  Har börjat veckohandla hos Maxi över nätet och får det hemkört till dörren. Kan vara ett av våra bästa beslut.
  Det är fantastiskt skönt att få den tiden till annat. Idag har vi varit o simmat tillsammans mannen o jag.
  Kram kram

 3. Hej!
  Å vad skönt att höra om fler som känner samma. Jag är 28 år med två små barn. Jag ogillar också att handla i stora affären där jag kan råka möta folk. För jag vet att när jag träffar någon så trycker jag på en knapp och blir jättetrevlig och social fast kroppen egentligen inte orkar det. Jag vill vara social när jag känner för det 😉

  Tack för mysig blogg
  Kram

 4. I vår familj har vi laddat ner en app som heter Wunderlist där alla i familjen har tillgång till samma inköpslista så när jag ska handla tar jag upp sin telefon sätter på musik i öronen och bara handlar och ser eller hör inget.
  Jag orkar verkligen inte prata med folk när jag är ledig.
  Det funkar för mig 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *