Trädgårdspyssel

 
Godmorgon mina fina läsare, idag blir det att måla orangeriet för min man och jag ska tvätta alla krukorna och ställa på vinterförvaring. Skulle egentligen vilja hinna bygga klart altangolvet men det är viktigare att hinna måla så vi kan börja ställa in alla stora träd på vinterförvaring inom kort. Igår var första frostnatten.
 
 

Altangolvet kan vi bygga på nästa helg om inte annat, det är inte så mycket kvar nu innan det ska byggas plank och lilla poolhuset men det kanske blir tidigt i vår. Jag hann aldrig åka och köpa några höstväxter så det skulle jag gärna vilja göra på söndag eller måndagmorgon.

 
Hoppas du får en underbar lördag
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Trädgårdspyssel”

  1. Låter som en härlig höstlördag. Låter nästan som min, med första frostnätter igår natt. Så inatt har hela hallen varit full för jag vågade inte chansa att det skulle vara frostfritt inatt. Men det var det. Satt flrresten i bastun efter vattengympan igårkväll och pratade med MalinJ om hur trevligt det var på bygdegården den 23/9. Det var så kul att lyssna på dig. Du är så duktig, Lotta! Kram / Ing-Marie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *