Steam hotell

 
Dag 2
 
 
Vi hade bokat två dagar På Steam hotell för att hinna känna att man kommer ner i varv. Det fanns så mycket vi ville prata om. Hur får framtid ska se ut, vad jag ska satsa på med mitt jobb i framtiden, prata om slutet på Elins behandling, vart var vi för två och halvt år sedan och vart är vi nu, hur ska Kalle jobba framöver. Vad vill vi göra med vårt hus, vilka resor längtar vi efter osv. Två dagar att sammanafatta våra tankar och vart vi är på väg. 
 
 
När frukosten var klar så tog vi ett glas bubbel på rummet innan det var dags för spa igen. Mycket bubbel blev det.
 
 
En sådan fröjd att få ligga där och bara ha det bra. Ute var det riktigt höstväder så sitta där inne med allt det vackra omkring sig var verkligen en fröjd. 
 
 
 
I eldrummet låg vi länge och kopplade av, där inne är det tyst och lungt. 
 
 
 

Sedan blev det dags för lunch som åt nere på restaurangen och njuta av en kaffe och sitta och slappa en lång stund till innan vi vilade på rummet och gjorde iordning oss för kvällen. 

 
 
 
När vi snyggat till oss blev det en drink i takbaren och middag och sedan somnade men åter igen så där varm i hjärtat och tacksam över allt fint man får uppleva. 
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Steam hotell”

  1. Så kloka ni är! Vi skulle alla ta oss den egentiden för att reflektera över vår relation eller oss själva. Var och en efter sina förutsättningar naturligtvis!
    Lycka till! <3

  2. Så klokt att analysera nuläget på så sätt samt att kika framåt vart var och en vill. Så enormt mycket lättare att följas åt i resan framåt då. Och Steam…. VAD det ser magiskt härligt ut! Kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *