Steam hotell och spa

 
Dag 1
 
Å vi har haft det så bra och vilket hotell sedan. Har sett Steam hotell genom sociala medier och blev så nyfiken och bokade ett bra erbjudande, såg att de hade fortfarande dessa för er som också är nyfikna att bo på detta fina ställe.
 
 
Skor och väska HÄR (samarbete) 
 
 
Min fina tröja Boomerang HÄR ( samarbete) 
 
Vi fick ett rum på 14:e våningen ut mot vattnet och hade tillgång till spaavdelningen och 3 rätters. Rummet var superfint men visst finns det lite som önskas som tex värme på badrumsgolvet och i handdukstorken osv men i det stora hela super, super fint. 
 
 
När det gäller inredning så har det här hotellet allt. Jag älskar Asia spa och detta är med klass med detta. Man går verkligen där och bara njuter av allt vackert. Tänk att det varit ett gammalt ångkraftverk. 
 
 
Spaavdelningen är bara öppen för hotellets gäster och när vi var där en söndagkväll så var det ganska mycket folk, men på måndagen  var det lite mer luftigt. Åter igen så smakfullt inrett överallt och en fröjd för ögat att få ligga där och bara ta det lungt. En bubbelpool skulle de dock kunnat haft som jag saknade, krokar att hänga sina kläder på osv.
 
 
Min outfit här 
 
 
 
På kvällen åt vi på restaurangen som bjöd på trerätters. Väldigt god mat och trevlig personal överallt. Sov gott i sängen och dag två tar vi imorgon. Kan varmt rekommendera detta fantastiska hotell till alla jag känner och har under dessa dagar laddat massor energi och har ny kraft att ta tag i mitt företag efter dessa år och allt som hänt. Känner mig så laddad. 
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Steam hotell och spa”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *