Linneskåp

 
 
Mitt linneskåp har varit kaos. För mycket av allt och ingen ordning och nu när vi gör om där nere så tog vi bort Findus klöshylla på övervåningen som han inte använder och satte upp skåpet jag fått av pappa på hallen för att ha linne i.
 
 
Igår tömde jag skåpen och nu har jag rullat lakan, örngott osv och då får man plats med mycket mer. Lakan som vi inte behöver ger jag bort till släktingar. Nu blev det renare och finare och så luktar det gott på hallen med tvättade lakan.Jag ska fortsätta rensa här nu och sedan har jag en fotografering som ska göras, lite bakning och pyssel. 
 
 
Linneskåpet är en present av min pappa
 
Jag kommer att börja med att ännu mer ge dagens tips och samarbeten i länkar längst ner i varje inlägg. För dig som inte vill ha de tipsen så får ni får kika som vanligt högst upp här bland bilderna och ni andra får kika under strecket om ni vill där jag kommer tipsa om julklappar, outfit, rabattkoder, bloggar, roliga saker att göra osv Lite extra av allt som jag gillar och rekommenderar. Jag har valt bort den blinkande reklamen på min blogg och tycker det blir bättre så här. 
 
Ha en bra dag!
 
Kram Lotta
 
 💗
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Linneskåp”

 1. Hej här också vännen!
  Va gullig du är som sprider bloggkärlek till mig <3
  Du inspirerar mig massor och har fått mig att känna ännu större tacksamhet inför att ha förmånen att bo på landet…;)
  Ditt skåp är så himla snyggt så man smäller av och nu blev jag också riktigt sugen på att rensa och röja här i skåp och lådor…
  I dag har jag i alla fall varit sådär effektiv så jag har handlat mat på nätet… så jäkla smart! Bara att klicka i allt man behöver o sen får jag bara åka förbi i morgon eftermiddag och hämta ut kassarna på baksidan av stormarknaden…;) Det vore nåt för dig som inte gillar att trängas i mataffären. Stor stor kram, saknar dig massor men härligt att vi snart ses!

 2. Jättebra att ha tips och länkar längst ner. Lätt att hitta, och stilrent och fint!
  Snyggt som vanligt inne på din blogg!
  Har absolut inget emot att man har reklam med i bloggen men det är verkligen störande med stora annonsbilder som dyker upp över inläggen hela tiden.

 3. Älskar när nån i närområdet städar sina linneskåp. Brukar kunna bli nån kasse till mej. Som står och väntar på trappen då jag kommer hem från ett jobbpass. Textilerna förvandlar jag sen till härliga trasmattor de dagar jag är ledig. Underbart avkopplande!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *