Det blev ju lite mysigare med frost

 
 
När frosten kom så blev det ännu mysigare med det där pyntet som jag gjorde vid orangeriet. Imorgon blir det pynt med brysselkål och så mer rödlök i blomlådorna. Rödlök är jättefint att pynta med tycker jag. 
 
 
 

Den här veckan har jag bara varit hemma. Jag träffar ju människor när jag tränar, ut och går, idag är Elin hemma och sjuk, min mamma har varit här, en granne har tittat in och köpt skor, brevbäraren har lämnat paket osv. Jag är sällan själv, men lite konstigt att inte ha arbetskamrater. Tur man trivs i sitt eget sällskap och jag gillar tystnad också. 

 
Ha det fint bästa ni!
 
Kram Lotta
 
💗
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Det blev ju lite mysigare med frost”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *