Planterat om paprika

 
Idag ska jag njuta av att vakna hos min vän Jeanette i Vellinge och styra bilen hemåt och troligtvis en sväng till lite butiker. Ska ta dagen som den kommer och vara nöjd över av att nu vågat prata på två föreläsningar och verkligen haft jättekul!
 
 
Innan jag åkte till Skåne så satte jag paprika och sötpeppar i krukor. Krukorna köpte jag på Blomsterglädje i Motala. Tycker de var så fina, gjorda i Italien. Detta var de sista i den här storleken om de inte får påfyllning. 
 
 

Vårt orangeri är fyllt av plantor och helgen får vi börja flytta på flera träd och ställa i uterummet så vi kan få ordning för alla tomater och gurkor m.m. Allt som ska ner i pallkragarna ska försås. Så nu är det dags för alla sallader, kål, bönor m.m

 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *