Flätade rabattkanter

 
Min man han gillar att läsa reklamen och så vet han vad jag gillar för saker. Han hade sett dessa rabattkanter på nya Jem och Fix i Mjölby så vi åkte dit och ja det var så fina. Köpte 20 st som jag nu har placerat ut i köksträdgården. 
 
 
Jag tror de är gjorda av sälg och de håller såklart inte hur länge sedan som helst. Men att köpa dem för 59 kr styck för 1.20 m så kände jag att det var det värt. Nu har jag också fått ner nästan all avenbokshäck ( samarbete ) från Plantinavia.Blir så fint. 
 
 
Min köksträdgård växer fram och jag hoppas att den är aldrig blir klar för det är så roligt att hålla på och greja med den. 
 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

9 reaktioner på ”Flätade rabattkanter”

  1. Hej , hoppas du har rätt om sommaren . Läser din fina blogg varje dag . Tack för alla fina bilder och texter . Nu vill jag ställa en fråga : platsen där du har de vita trädgårdsmöblerna , vad är det för underlag , hur djupt grävde du ? Tack på förhand . Katarina i Småland .

  2. Jodu nu borde det bli dags att kunna vara barbent o vara barfota i skorna i vart fall.. Jag har plockat fram vårkläderna o kliar mig i huvudet för om några dagar åker vi till USA och där ÄR det mycket varmare än här just nu, men känns konstigt när man inte alls kommit i fart att använda kortärmat ens än… Kan tipsa om Indiska, jag hitta säkert 4-5 fantastiska klänningar där idag, älskar deras skärning och material som svalkar bra – och till väldigt bra priser. Nu håller vi tummarna för våren! kram Milla

  3. Hej!
    Jag undrar hur du gör med hönsen vid köksträdgården. Jag har också höns och vill ju att de ska gå fritt, men inte sprätta runt i trädgårdslandet. Har du nåt tips på ett fint staket?

  4. Så fint det blir i köksträdgården! Jag förstår inte hur mycket du hinner… önskar det gick lika fort här hemma:). Och du tar så fina och inspirerande bilder. Gillar alltid din blogg men lite extra så här i trädgårdstider!
    Ha en bra dag!

  5. Hej, jag bara undrar lite smått hur lätt/svårt det är att klippa gräset längs med de supersnygga flätade rabattkanterna?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *