Storföreläsning, vara hemma och hämta nya bilen

Storföreläsning  i Höllviken som Lc94 ordnat, var grymt kul. Det är en del adrenalin som pumpar när man vet man ska upp och föreläsa för 200 st och inte gjort det så mycket sista tiden. Men jag tycker det gick fint, jag är nöjd och vi fick mycket positiv feedback. Väldigt roligt att träffa Lindasfingermat och höra hennes resa och Emma Att vara någons fru. Så grymma tjejer. Emma har skrivit om detta på bloggen här . Tack alla ni följare som kom och sa hej. Nu känner jag mig fylld med glädje och energi och stolt att jag gjorde det, men nu blir det att vara hemma och jobba en längre tid igen.
Idag ska jag gå promenad med min vän Helena, som jag inte gått med på jättelänge och så hämta min nya bil. Änrligen är den leveransklar efter många månaders väntan.
Ha en fin fredag!
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Storföreläsning, vara hemma och hämta nya bilen”

  1. Härligt att allt gick bra på föreläsningen. Ny bil låter inte helt fel det heller. Hoppas du får en skön fredag med mycket sol. Kram Eva

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *